Selecteer een pagina

 

Om helemaal jezelf te kunnen zijn…

Welkom!!                                                                

Wat fijn dat ik je mag verwelkomen op de site van praktijk Goed gevoel! 

Praktijk goed gevoel is een coachpraktijk voor jong en oud die kijkt naar de persoon zoals hij is en de persoon ook benaderd in zijn totaliteit. Praktijk Goed gevoel kijkt zonder oordeel en werkt oplossingsgericht. Praktijk goed gevoel is gevestigd in Schagen maar vanuit de gehele regio weten mensen de weg naar praktijk Goed gevoel te vinden.

“Goed gevoel” zegt een heleboel… Hoe heerlijk is het om lekker in je vel te zitten en om je letterlijk “goed te voelen” …Maar goed betekent ook letterlijk “goed”. Spreken over goed of fout is niet fijn, we zijn allemaal mensen en doen alles op een andere manier, op een manier die bij ons past, en – daar komt hij weer – waar we ons “goed bij voelen”… “Goed gevoel” en hooggevoeligheid. Heel goed kunnen aanvoelen dus nu in letterlijke zin een “Goed gevoel”. “Goed gevoel” staat ook voor vertrouwen op je gevoel. Wanneer je je gevoel volgt blijf je dicht bij jezelf en ook dat geeft weer een “goed gevoel”…

Bij praktijk Goed gevoel ben je op het goede adres.  Naast kindercoaching biedt praktijk Goed gevoel coaching en trainingen voor hooggevoelige en beelddenkende kinderen en volwassenen. Tevens kunnen volwassenen hier terecht wanneer ze even vast lopen en weer even op weg geholpen moeten worden. Tevens biedt praktijk Goed gevoel kinderyoga, zowel in groepen als individueel.

Kijk gerust eens rond op deze site en laat het even op je inwerken. Het is belangrijk dat je een “Goed gevoel” hebt bij de coach die je kiest voor je kinderen of voor jezelf… en/of bij je yogadocent.

Je op je gemak en vertrouwd voelen is de voorwaarde om te kunnen samenwerken. En dan is natuurlijk het doel dat je uiteindelijk met een “Goed gevoel” weer de deur uit loopt of alleen verder kunt!

Mountain View