Coaching en Trainingen

HSP Coach Schagen

voor jong en oud

Om helemaal jezelf te kunnen zijn

Hoi lieve mensen,

Vanaf woensdag 20 mei gaat mijn praktijk weer open! Wat fijn om weer lekker aan de slag te kunnen en weer mensen te kunnen ontvangen. Wat fijn om mijn cliënten weer te kunnen zien!
Helaas moet ik natuurlijk wel maatregelen nemen om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden.
Hieronder kun je lezen wat deze maatregelen zijn:

Ik ben me er van bewust dat het een hele lijst is. En het klinkt en is allemaal erg streng. Iets dat eigenlijk niet bij mij past. Maar helaas zullen we ons de komende tijd hier toch aan moeten houden. Dit is dé manier om open te kunnen gaan en zijn, en we moeten er maar het beste van maken.

Verder is het ook mogelijk om naar buiten te gaan. Wandelcoaching! We spreken dan af bij de praktijk en zullen vanaf daar gaan wandelen. Ik neem materiaal mee dat we eventueel nodig hebben. In de natuur kunnen mooie dingen, gesprekken en inzichten ontstaan. En ook daar kunnen we heel goed de 1,5 meter afstand in acht houden.

Mocht je vragen hebben neem dan zeker even contact met mij op.

Groetjes, Ilona

Scroll to Top