Selecteer een pagina

Ouders van jongen 7 jaar

Vanaf de allereerste kennismaking was er een klik tussen de kindercoach en onze zoon. Hij werd gezien zoals hij is en hij kon altijd zichzelf zijn. Door de kindercoach hebben wij onze zoon beter leren begrijpen, alle puzzelstukjes vielen op z’n plek. Doordat wij meer inzicht hebben gekregen in het hooggevoelig zijn en het beelddenken, weten we hoe uniek onze zoon is. Dankzij alle hulp van de kindercoach kunnen we nu zelf onze zoon op weg helpen. Het was een samenwerking om nooit te vergeten.”

Ouders van meisje 7 jaar

 We zijn bij Ilona terecht gekomen omdat onze dochter na een vervelende periode op haar oude school last kreeg van gedragsverandering en opgekropte woede.Door met de start van Ilona doormiddel van uiten van het negatieve gedrag en daar een positieve verandering bij te zoeken , kan ze inmiddels goed uitleggen welke emotie er bij welk gedrag van haar past, ze is daardoor een stuk zekerder geworden van haarzelf en heeft deze nare periode afgesloten en omarmt met positieve gedachten. Daarbij is ze hoog gevoelig en visueel ingesteld daar hebben we  nu een begeleiding in zodat we samen met haar gaan kijken naar een leerstijl wat haar helpt in haar ontwikkeling, ze reageert daar goed op , en het is als ouder erg goed om te leren wat bij de denkwijze van je kind thuis hoort. We zijn er blij met de ontwikkeling die onze dochter mee maakt.

Meisje 7 jaar

Ik heb meer rust met alle gedachtes die er in mijn hoofd zijn. Op school leer ik een manier samen met Ilona om me beter te concentreren.

Moeder van jongen 12 jaar

Mijn zoon heeft precies de training gekregen die bij hem en bij ons past. Op school zijn de resultaten zichtbaar verbeterd en nog belangrijker, hij zit lekker in zijn vel. Blij dat we dit traject zijn ingeslagen. Ilona, we zijn erg blij met je!

Meisje 12 jaar

Omdat ik het lastig vindt om in mezelf te geloven en leren om te gaan met het beelddenken ben ik bij Ilona terecht gekomen. Ilona is een kindercoach. Met Ilona ben ik aan de slag gegaan met oefeningen om beter te concentreren. We gingen op de trampoline om me evenwicht te testen en ik had ook een werkboek waar ik soms opdrachten in moest maken en ook huiswerk maar veel huiswerk was het niet. Ik heb ook hinkelend de tafels geoefend want door het bewegen kon ik het ook makkelijker onthouden. Ik heb ook van Ilona geleerd hoe je een mindmap maakt en hem gebruikt om te leren. En zins ik de mindmap gebruikt heb ik geen onvoldoende meer gehaald.

Jongen 12 jaar

“Ik ging naar Ilona met angsten voor grote menigten. Ik had weinig vertrouwen in mensen en mijzelf. Weinig zelfvertrouwen. Bij Ilona voelde ik mij erg begrepen. Ik snapte nu dat ik in beelden denk en hoe ik ermee om moet gaan, en ik snap nu hoe mijn hersenen werken. Ik was op school vaak gefrustreerd en boos en door Ilona heb ik geleerd hoe de dingen anders te leren. Door school werd er eerst BBL niveau geadviseerd, en nu bij de eindtoets kwam er TL/HAVO uit. Ik durf nu in de menigten te lopen en mijn zelfvertrouwen is goed. Ik heb zin in de nieuwe school (voorgezet onderwijs) waar ik volgend schooljaar heen ga, waar ik eerst tegenop zag. Samen met mijn moeder ben ik thuis met alle opdrachten aan de slag gegaan. Het heeft zelfs mijn moeder ook geholpen, zij bleek ook in beelden te denken. Ilona, wij willen je heel erg bedanken voor je goede zorgen. Wij raden je zeker aan!”

Twee meiden 9 jaar (yogagroep)

Tijdens de les kreeg ik een briefje met deze tekst daarop:
“Lieve Ilona, wij vinden u super lief en cool, dat vinden wij tenminste. Wij vinden het super leuk op yoga. We vinden u ook super grappig.”

Een moeder na de workshop-dag Kind in Balans, anders kijken naar kinderen

“Een zeer leerzame dag gehad, nogmaals bedankt!!”

Moeder meisje 9 jaar

“Na een periode met impactvolle gebeurtenissen veranderde onze dochter. Haar zelfvertrouwen was weg en ze was regelmatig boos en gefrustreerd. Omdat wij er met haar zelf niet meer uitkwamen zochten we hulp. Hoe fijn is het dan dat iemand eerst de tijd voor je neemt om te luisteren en vragen te stellen. Vanaf toen besloten we naar Ilona te gaan met onze dochter en daar hebben we geen spijt van gehad. De coachingsessies hebben onze dochter een positieve impuls gegeven. Ze heeft weer vertrouwen in zichzelf gekregen en ziet nu ook dat ze zelf invloed kan uitoefenen op situaties. Ilona heeft haar zelf laten inzien dat ze over veel kwaliteiten beschikt. Ze is rustiger geworden en vooral weer blij. Laatst had ze de slappe lach, om niets, maar het was lang geleden dat wij haar zo gezien hebben. Ook is ze veel opener geworden richting ons; ze stelt vragen, vertelt meer wat ze heeft mee gemaakt en ook hoe ze zich voelt. De emotiemeter heeft haar (en ons) geholpen om op een eenvoudige wijze haar gevoel te omschrijven en te bespreken. De sessies hebben we onlangs afgerond, maar de positieve lijn zet zich nog altijd voort. En mocht het ooit minder gaan, dan zoeken we Ilona weer op.”

Moeder meisje 8 jaar

“Mijn dochter heeft door het werken met Ilona meer vertrouwen in zichzelf gekregen en kan zichzelf in, voor haar, spannende situaties, zelf geruststellen. In tegenstelling tot de periode voordat wij bij Ilona waren geweest. De oefeningen zijn speels en sluiten aan bij de beleefwereld van mijn dochter. Beeldend en toepasbaar in het dagelijks leven. Kleine oefeningen met een groot merkbaar effect. Ilona is een prettige persoonlijkheid die samen met ons op een open en creatieve wijze het knelpunt tegemoet treedt. Mijn dochter en ik kunnen terugkijken op een prettige en effectieve samenwerking. Top!”

Moeder jongen 7 jaar

“Wat heeft de therapie onze zoon goed gedaan! Zijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Hij heeft de therapie als ontzettend fijn ervaren en kon niet wachten iedere keer om weer heen te gaan. Hij voelt zich onwijs op zijn gemak bij Ilona. Erg mooi en bijzonder om te zien wat voor band ze samen hebben opgebouwd in zo’n korte tijd. Hij voelt zich zekerder en kan zijn gevoelens veel beter uiten. Ook zijn z’n schoolresultaten vooruit gegaan. Geweldig dus, we zijn super blij dat we zo welkom waren en zoveel geleerd hebben. Bedankt voor alles!”

 

 

 

 

 

Mountain View